Participació Comunitària som una colla de persones amb inquietuds i interessos al voltant de diferents activitats que decidim de manera grupal. Encetem un projecte nou que consisteix a fer un tastet de participacions amb diverses entitats que ens permet conèixer diferents actuacions socials en les que triem la nostra aportació personal. El grau d’implicació amb les diferents entitats és un dels puntals de la raó de ser del grup, per la qual cosa, anirem coneixent iniciatives que ens donen l’oportunitat d’encetar camins nous de col·laboració i d’enriquiment personal.

En aquest blog anirem deixant constància, des de diferents òptiques, de la nostra experiència setmanal o d’altres moments en què ens sentim inspirats per aportar alguna impressió i publicar-la. La primera experiència la vàrem viure amb els Pallapupas, una entitat que treballa amb nens hospitalitzats als quals, amb l’humor de pallassos professionals, se’ls fa més fàcil conviure amb la malaltia.

Des d’Osonament, hem col·laborat fent nassos de pallasso per a vendre. Una de les properes entitats amb les quals col·laborarem és la Creu Roja en diferents àmbits, a més a més d’altres entitats que anirem coneixent a mesura que el nostre grup es consolidi. Estem molt engrescats amb la idea d’implicar-nos socialment i viure noves formes d’activitat i d’actuació que ens aporten incentiu individual i col·lectiu. De mica en mica, anirem aportant la nostra contribució personal i grupal i ens adrecem a tots aquells que vulguin compartir amb nosaltres aquest espai del blog.

Gràcies i benvinguts!

PAU