Avui en Josep ens envia fotos d’una barbacoa que ens farà obrir la gana a tothom…carn de vedella ecològica!
Motles gràcies per compartir-ho i engrescar a qui vulgui a seguir enviant material 😉

Avui a la secció de fotos en Josep ens envia en Bruce Springsteen el dia que el va anar a veure a Barcelona, quina sort poder anar-hi! Algú més hi era? 

Motles gràcies per compartir-ho i engrescar a qui vulgui a seguir enviant material 😉

Avui a la secció de fotos la Mercè ens envia la foto de Rocaprevera, que fa uns dies hi va anar a passejar, juntament amb la foto de les ruïnes d’Empúries que segur que li van agradar molt!

En Josep ens envia la foto d’en Heaps fent una remullada a la riera Gavarresa per refrescar-se i tornar a córrer 😉

Motles gràcies per compartir-ho i engrescar a qui vulgui a seguir enviant material 😉

Aquesta setmana en Josep ens envia un paisatge nocturn des de Prats de Lluçanès i en Heaps ben abrigat al sofà 😉

La Mercè s’ha engrescat a la cuina i ha preparat “Muffins d’espinacs” que tenen molt bona pinta, per cert,…..

I a l’espai d’Art s’ha inaugurat una sala on s’hi exposaran fotografies. La primer col·lecció s’anomena: Caminades imprescindibles en els moments menys desitjats”, by A. Puig.

Moltes gràcies a tothom per participar-hi 😉

Avui a la secció de fotos: la Mari ens envia un osset fet de ganxet i uns bolsos que ella mateixa ha creat teixint sobre una base de reixa! Felicitats perquè són preciosos!!!!

També us afegim un dels exercicis que us vam proposar la setmana passada de dibuixar amb altres perspectives 😉   (aquest els envia en Josep)

Gràcies per compartir!!!!!!!!!! 😉

Avui, a l’apartat de fotografies hi hem inclòs en Heaps al costat d’un vedell (recordeu que era el gos d’en Josep) i l’Àlex, ens envia una foto de Zuheros i una altra amb un outfit del seu equip preferit a l’estadi de Montjuïc en el partit Barça-Real Societat ….☺   

Gràcies per compartir!!

Avui a les fotos hi trobareu en Heaps d’en Josep menjant un os i dues ovelles fetes de ganxet de la Mercè. Gràcies per compartir!! 😉

Avui a la secció de fotografies us pengem unes nines de ganxet que ha fet la Mercè i una foto de paisatge de Zuheros, el poble dels pares de l’Àlex.

Gràcies per compartir!!

Avui a la secció de fotos tenim: en Heaps al costat d’un toro que l’envia en Josep i les peces de ganxet que ha fet la Mercè (uns guants i la “Rana Gustavo”, us en recordeu? 😉    )

Gràcies per compartir-ho! ☺ 

Avui us posem una foto que ens farà entrar la gana….us agrada el peix a la brasa? La foto és d’en Josep…..i el turbot a la brasa que es va menjar!
Després (per tirar avall) una bona caminada amb en Heaps al costat de les vaques.
Gràcies per compartir! 

Avui a l’apartat de les fotos us hi posem unes roses de Sant Jordi  fetes de ganxet que ens envia la Mercè i una foto amb Espígol semblant a la de l’hort que ens envia en Josep. 

Moltes gràcies!!  En voleu enviar més? Roses de Sant Jordi, dracs, decoració, paisatge de primavera… omplim la galeria de colors!!!!! ☺

Avui a l’apartat de fotos veureu una nova orquídia florida de la Mercè, en Heaps d’en Josep a Lluçà enmig d’un paisatge preciós i el gatet que tenia en Josep Mª fent la migdiada 😉

Per últim un vídeo de la tortuga d’en Josep, la Turty que està fent un bon àpat ☺

Moltíssimes gràcies per enviar-nos les fotos !!! endavant qui vulgui enviar-ne més, seran ben rebudes, ja ho sabeu ! ☺ 

Avui a la secció de fotografies us hi posem una foto de l’orquídia de la Mercè que ja li està florint i l’Amarillys ben ofenosa, una foto de paisatge urbà, un paisatge als Rasos de Peguera i uns plats d’un menú que ens envia en Josep (el menú no era un de qualsevol….era al restaurant dels pares de la família Roca…) ! esperem que gaudissis del dinar ! 😉

Ens podeu enviar més fotos d’aquests dies? Les penjarem al blog . Fotos de primavera / vacances de setmana santa  😉

Avui a fotos noves hi tenim: l’Amararillys de la Mercè que ja ha florit i el gerani d’en Josep amb la torratxa decorada que vam fer fa temps al dimarts amb l’ajuda d’una companya de grup!
Moltes gràcies per compartir les vostres fotos!


Gràcies per compartir les vostres fotos!

Avui tenim:

La Hortènsia i l’amarillis de la Mercè a punt de florir!; la foto des de casa de l’Emily, el Carrer Puigdecastellet des de Folgueroles de la Sònia i una imatge de la processó de Zuheros de l’Àlex.

Envieu-ne més per omplir la galeria de fotos “primaverals”!!!! 😉 GRÀCIES A TOTHOM!!

Us tornem a demanar algunes fotos per poder posar al blog. Fotos de caminades que feu, de paisatges interessants, de coses que senzillament us agradin …

Avui ja ho estrenem amb una foto d’en Heaps (el gos d’en Josep) anant a caminar pel Castell de Lluçà!
Us hi engresqueu i n’envieu alguna més? 😉

En Heaps dormint al sofà