Ingredients (4 persones):
- 1kg carbassó i albergínia
- 100g soja texturitzada
- 5 tomàquets madurs
- 1 ceba
- 1 pastanaga
- 2 grans d’all
- Formatge rallat
- Llorer
- Sal i pebre
- Oli d’oliva
Elaboració:
- Remullar la soja uns 15 minuts amb aigua.
- Preparar les verdures: pelar i picar els alls, la pastanaga i la ceba. Pelar els tomàquets.
- En una paella afegir oli d’oliva, sofregir la ceba i la pastanaga. Passat 10 minuts afegir l’all, la soja, el tomàquet i la fulla de llorer. Cuinar-ho fins que l’aigua del tomàquet s’hagi evaporat.
- Treure les dues puntes del carbassó i albergínia i tallar-los a làmines. Ens podem ajudar de la mandolina. Daurar lleugerament les làmines en una paella amb oli d’oliva.
- Muntar la lasanya, alternant capes de carbassó amb sofregit. Afegir formatge rallat a la part superior i gratinar uns minuts al forn.
Deixa un comentari