Quina és la relació que poden tenir tots els professionals entre si per tal d’arribar a trobar un mitjà per apropar-se al pacient.
Com actuem els pacients en vers dels professionals, quina és la nostra manera de deixar que s’apropin més dins el nostre jo. A voltes volem ser escoltats però no aconsellats. No sempre volem seguir les directrius que ens mostren que són necessàries per nosaltres i no entenem o potser pitjor no volem entendre la nostra realitat. Medicació, visites, seguiments, controls i treballs diaris en aquest cas a OSONAMENT.
Les nostres malalties dins el món de Salut MENTAL són realment gairebé impensables. No deixa de ser una teranyina que es replega i s’estira depenent de cada un.
Tothom voldria que la seva malaltia fos tan clara de diagnosticar com és una grip i en el nostre món no és inviable o no és tan fàcil d’entendre. El diagnòstic de cadascú i la medicació que li pertoca.
En el meu cas, pel que fa a la Salut MENTAL, se’m va diagnosticar Síndrome BIPOLAR i DEPRESSIÓ. Que jo sàpiga no sé si hi ha un altre diagnòstic i, a nivell orgànic, CIRROSIS, HIPERTENSIÓ. I intervencions quirúrgiques de tíbia, peroné i lligament cama esquerra, menisc cama dreta, hèrnia umbilical.
KOALA

Vic a 22 de setembre de 2017