INGREDIENTS PER A 5 PERSONES
Fideus grossos del número 9 500g
Costella de porc 400g
Tomàquets madurs 5
Ceba 1
Pebrot vermell 1
Pèsols 150g
Alls 2 grans
Brou de carn o aigua 1,5L
Per la picada:
1 grapat d’ametlles
Brins de safrà
Ramet de julivert
sal
ELABORACIÓ
Incorporem oli en una cassola i es fa sofregir la costella de porc tallada a daus grossos. Quan siguin mig rossos hi afegiu la ceba i el pebrot tallat ben fins, un cop ros hi incorporeu els tomàquets pelats i tallats fins, i l’all picat. Ho deixeu sofregir a foc baix, mullant-ho de tant en tant amb un cullerot d’aigua o brou calent. Un cop fet el sofregit incorporeu tot el brou o aigua, hi tireu els pèsols. Quan trenqui el bull hi afegiu els fideus, veure el temps de cocció que indica el fabricant. A mitja cocció hi incorporeu la picada preparada en un morter. Per fer la picada anem afegint al morter els ingredients amb aquest ordre: safrà, julivert, alls i ametlles, i deixatada amb una mica d’aigua. Ho deixem coure lentament i corregim de sal.
Deixa un comentari