CREMA DE CARBASSA
INGREDIENTS PER A 6 PERSONES
Carbassa (1,5kg aproximats)
Patata 1 gran
Porro 3
Sal
Pebre negre
Aigua
Oli d’oliva
ELABORACIÓ
- Preparem la carbassa, la tallem per la meitat, retirem les llavors, la pelem i tallem a daus. Rentem bé els porros per eliminar les restes de terra. Els tallem petits. Pelem i tallem la patata a daus.
- En una olla sofregim els porros amb oli d’oliva, a foc baix i vigilant que no es cremin. Passada una estona, i quan veiem que estan tous incorporem la carbassa i la patata. Ho deixem cuinar uns minuts i cobrim amb aigua calenta. Tapem i quan arrenqui a bullir deixem cuinar uns 20-30 minuts, o fins que puguem aixafar les verdures amb una forquilla.
- Quan estiguin ben cuites, salpebrem. Retirem del foc i amb l’ajuda d’una batedora elèctrica i triturem.
TRUITA DE BACALLÀ
INGREDIENTS PER A 6 PERSONES
Ous 10
Filet de bacallà 3
All
Julivert
Oli d’oliva
Sal
ELABORACIÓ
- Retem el julivert. Pelem i piquem tres grans d’all i unes branques de julivert. Reservem.
- Retirem la pell al filet de bacallà, anem esmicolant la peça amb els dits retirant totes les espines.
- En una paella afegim un raig d’oli i cuinem uns minuts el bacallà esmicolat, fins que redueixi l’aigua. Incorporem l’all i julivert i ho saltegem dos minuts.
- En un bol deixatem els ous, afegim un pessic de sal.
- Incorporem el bacallà ja cuit en el bol amb els ous batuts. Ho integrem bé i ja podem fer la truita.
Deixa un comentari