Ingredients (4 unitats):
- 3 moniatos
- 1 ceba de figueres
- 2 grans d’all
- Pasta de tomàquet concentrat
- Oli d’oliva
- Espècies: pebre vermell, comí, orenga, sal i pebre negre
- 250g formatge de cabra
- 500ml nata
- 2 grans d’all
- Pebre negre
Elaboració:
- Pre-escalfar el forn a 180ºC.
- Pelar i tallar el moniato a daus iguals.
- En un bol afegir els daus de moniato, dues cullerades soperes d’oli d’oliva i les espècies al gust. Barrejar bé perquè s’integrin tots els ingredients.
- Col·locar el moniato en una safata de forn coberta de paper de forn. Fornejar uns 30 minuts, fins que el moniato quedi tou.
- Preparar la salsa de tomàquet: pelar i picar la ceba i l’all ben fins. Afegir un raig d’oli d’oliva en una paella, sofregir la ceba i l’all a foc baix. Afegir la pasta de tomàquet, pebre vermell, pebre negre i mig vas d’aigua. Deixar-ho cuinar a foc baix.
- Preparar la salsa de formatge: pelar els alls i aixafar-los en el morter. Tallar el formatge de cabra a daus. Posar la nata en un cassó i escalfar-la a foc baix, sense que arribi a bullir. Incorporar l’all aixafat, barrejar-ho amb una cullera de fusta. Afegir el formatge de cabra, anar removent perquè es desfaci. Quan agafi una consistència cremosa afegir el pebre i la sal.
Deixa un comentari