INGREDIENTS PER A 5 PERSONES
Filets de bacallà dessalat 5
5 Ous
1 Ceba
2 Alls
Panses
5 Tomàquets madurs
1 cullerada Farina de blat
Oli d’oliva
Sal i pebre negre
ELABORACIÓ
Comencem fent els ous durs. Un cop refredats els pelem i reservem.
Posem les panses a remull.
Fregim el bacallà enfarinat amb oli d’oliva ben calent en una cassola, primer pel cantó que no té pell, el retirem i reservem.
En la mateixa cassola i amb el mateix oli, si convé n’afegim, hi sofregim la ceba ratllada i els grans d’alls picats a foc baix. Un cop daurada afegim els tomàquets pelats i tallats. Condimentem amb sal, pebre negre, pebre vermell i un pessic de sucre.
Afegim aigua calenta i les panses. Uns 10 minuts després incorporem el bacallà junt amb els ous partits per la meitat. Ho deixem coure tot junt uns deu minuts més i ja estarà llest.


28 de març de 2023 at 13:51
El grup dels dijous tambe el vam fer.