INGREDIENTS PER A 5 PERSONES

Filets de bacallà dessalat 5

5 Ous

1 Ceba

2 Alls

Panses

5 Tomàquets madurs

1 cullerada Farina de blat

Oli d’oliva

Sal i pebre negre

ELABORACIÓ

Comencem fent els ous durs. Un cop refredats els pelem i reservem.

Posem les panses a remull.

Fregim el bacallà enfarinat amb oli d’oliva ben calent en una cassola, primer pel cantó que no té pell, el retirem i reservem.

En la mateixa cassola i amb el mateix oli, si convé n’afegim, hi sofregim la ceba ratllada i els grans d’alls picats a foc baix. Un cop daurada afegim els tomàquets pelats i tallats. Condimentem amb sal, pebre negre, pebre vermell i un pessic de sucre.

Afegim aigua calenta i les panses. Uns 10 minuts després incorporem el bacallà junt amb els ous partits per la meitat. Ho deixem coure tot junt uns deu minuts més i ja estarà llest.