INGREDIENTS PER A 3 PERSONES
Arròs integral 150g
Brots verds
Blat de moro
Xampinyons
Pebrot vermell 1
Ceba dolça 1
Alls 2
Tomàquet madur 4
Espinacs 2 manats
Carn picada de porc 300g
1 ou
Pa ratllat
Farina
Sal i pebre
Oli d’oliva
ELABORACIÓ
- Cuinem els espinacs en una paella amb oli d’oliva i dos grans d’alls.
- En un bol barregem la carn picada, un ou sencer, els espinacs i el pa ratllat. Ho integrem tot fins A aconseguir una massa de consistència ferma. Fem mandonguilles de mida petita i les enfarinem. Les fregim amb oli d’oliva.
- En una cassola fem un sofregit amb ceba, pebrot, all i tomàquet ratllat. Un cop elaborat introduïm a la cassola les mandonguilles i ho cuinem a foc baix durant 15 minuts.
- Bullim l’arròs el temps indicat pel fabricat, en ser arròs integral la cocció serà més llarga. Un cop bullit, escorrem i deixem refredar. En un bol preparem l’amanida amb els brots, el blat de moro i el mig pebrot.
Deixa un comentari