INGREDIENTS PER A 3 PERSONES

Arròs integral 150g

Brots verds

Blat de moro

Xampinyons

Pebrot vermell 1

Ceba dolça 1

Alls 2

Tomàquet madur 4

Espinacs 2 manats

Carn picada de porc 300g

1 ou

Pa ratllat

Farina

Sal i pebre

Oli d’oliva

ELABORACIÓ

  1. Cuinem els espinacs en una paella amb oli d’oliva i dos grans d’alls.
  2. En un bol barregem la carn picada, un ou sencer, els espinacs i el pa ratllat. Ho integrem tot fins A aconseguir una massa de consistència ferma. Fem mandonguilles de mida petita i les enfarinem. Les fregim amb oli d’oliva.
  3. En una cassola fem un sofregit amb ceba, pebrot, all i tomàquet ratllat. Un cop elaborat introduïm a la cassola les mandonguilles i ho cuinem a foc baix durant 15 minuts.
  4. Bullim l’arròs el temps indicat pel fabricat, en ser arròs integral la cocció serà més llarga. Un cop bullit, escorrem i deixem refredar. En un bol preparem l’amanida amb els brots, el blat de moro i el mig pebrot.