INGREDIENTS PER A QUATRE PERSONES
Albergínia 2
Tomàquet madur 2
Ceba 1
All 2
Pastanaga 2
Carn picada de porc i vedella 250g
Formatge ratllat
Oli d’oliva
Sal i pebre negre
ELABORACIÓ
- Tallar les albergínies per la meitat, a la part de la carn fer-li uns talls, d’aquesta manera es cuinarà més ràpid. Salpebrar-les i untar-les amb oli. Enforna-les a 180 °C durant 20-30 minuts. Quan estiguin cuites, treure la part de la carn amb l’ajut d’una cullereta i en compte que no es trenqui la pell. Reserva les dues parts.
- Preparem les verdures: ratllem els tomàquets, pelem i piquem la ceba, pelem i piquem els alls i la pastanaga.
- En una paella amb oli d’oliva sofregir la ceba a foc baix. Passat 10 minuts afegir la pastanaga i l’all. Quan estigui ben cuit, afegir-hi la carn picada, si no està condimentada salpebrar-la. Quan la carn estigui daurada afegir el tomàquet tallat a daus.
- Deixar coure bé el tomàquet i seguidament afegir-hi la carn de l’albergínia picada.
- Farcir les albergínies amb la preparació. Afegir formatge ratllat al damunt i gratinar al forn.
Deixa un comentari