Som el grup de Participació Comunitària. Treballem en l’elaboració de l’agenda cultural de la comarca d’Osona

En aquest espai hi podeu trobar tant activitats culturals, de lleure, com esportives. Hem seleccionat diferents enllaços web per orientar d’on podeu informar-vos de diverses activitats. A més, anirem destacant alguns actes d’actualitat. 

Destaquem

FIRA D’ENTITATS DE VIC
7 de maig de 2022
de 17 a 20,30h

Unes 70 entitats participaran a la 18a edició de la mostra que tindrà lloc el dissabte 7 de maig de 5 de la tarda a dos quarts de 9 del vespre

Més de 70 entitats de Vic tornaran a participar en la consolidada Mostra d’Entitats que arriba a la 18a edició. Serà el dissabte 7 de maig a la rambla del Passeig i del Carme des de les 5 de la tarda fins a dos quarts de 9 del vespre.

Al llarg de la jornada entitats, associacions, fundacions i altres col·lectius visualitzaran els projectes que realitzen durant l’any i compartiran la seva tasca amb la ciutadania.

Aquesta és una celebració per entitats del tot consolidada que esdevé un espai de diversitat, convivència, tolerància i d’intercanvi d’idees i iniciatives on les entitats es donen a conèixer. Paral·lelament, s’hi estableixen vincles per enfortir el teixit associatiu i s’erigeix un intercanvi d’idees i d’iniciatives per compartir i enfortir els valors de l’associacionisme i el voluntariat.

La Mostra d’Entitats de Vic ja és una jornada de referència pel teixit associatiu. Durant tota la tarda el públic assistent a la mostra podrà gaudir d’una àmplia programació als estands de les entitats i als dos escenaris habilitats al llarg del recorregut, on es podrà gaudir d’actuacions musicals, espectacles familiars, tallers i activitats variades organitzades per les mateixes entitats.

La mostra també comptarà amb un espai dedicat a la Fira de la Cooperació, on s’hi concentraran totes les entitats de Vic que tenen com a objectiu treballar en el camp de la cooperació al desenvolupament.

Gimcana participativa per conèixer el teixit associatiu

Per segon any consecutiu, i amb l’objectiu d’afavorir la interacció i la coneixença entre visitants i entitats, s’organitza una gimcana lúdica per seguir acostant el treball altruista mitjançant diverses proves en els estands. Totes les persones que hi participin i omplin una butlleta rebran un obsequi.

Consulta tota la programació de la 18a Mostra d’Entitats aquí.