Recomanacions per a qui li agradi llegir :

  • Joan Salvador Gavina“, La primera vegada que el vaig llegir tindria uns 10 anys al col.legi, el van posar com a tema d´una assignatura i em va agradar molt. És una història en forma de novel·la escrita per Richard Bach, sobre una gavina i el seu aprenentatge sobre la vida i el volar, i sobre el camí personal de superació.
  • El Cavaller de l’armadura rovellada“. És una novel·la de l’escriptor nord-americà Robert Fisher, del gènere d’autoajuda i motivació. El llibre reflecteix el procés de canvi d’una persona que no expressa els seus sentiments. El protagonista, un cavaller egocèntric, no aconsegueix comprendre i valorar amb profunditat el que té, descuidant sense voler les coses i les persones que l’envolten. D’aquesta manera es va tancant a poc a poc dins de la seva armadura, fins que aquesta deixa de brillar i s’oxida, i quan se n’adona, ja no se la pot treure. Presoner de si mateix, emprèn llavors un viatge al final del qual, aconsegueix desfer-se de l’armadura que li havia impossibilitat obrir-se al món.
  • Hi ara una mica de música:
  • Pele MacLeod és el nom artístic pel nou projecte musical del Català Pele Bernial, aquest disc va néixer després de la seva estància a l’illa de Gran Bretanya, que li va servir com a font d’inspiració d’aquest projecte i també de moltes de les 9 cançons que formen aquest primer treball.Hi predomina el pop d’aire britànic, alguns temes en català i d´altres en anglès amb estils com el Funk Rock, el Folk o el Dixieland.  Agrairia informació de rutes per caminar a Osona o a prop.
  •  “Veritat tossuda”,  és el primer disc del músic de Granollers. http://pelemacleod.cat/

Agrairia informació de rutes per caminar a Osona o a prop.

MAFALDO