Vida nova

Només jo sé l’autèntic esforç que vaig posar en la meva lluita per sortir d’on estava ficada i pel què es veu, només jo sé qui soc ara realment. Deixar anys d’alcoholisme i posteriorment altres droguetes per la meva mà, fent- ho a la brava, passant els monos sola i sense teràpies com ho vaig fer, quasi em costa la vida o si més no, un coma cerebral. Dono les gràcies a la infermera que, tot plorant feia el possible per tal que jo continués articulant paraula ja que el meu cervell s’apagava. ( si algú decideix fer net com jo, sisplau no se li acudeixi deixar la medicació també).

Es necessiten anys de teràpia per la desintoxicació i jo me la vaig jugar a tot o res. Per sort em va sortir bé de miracle. No us ho aconsello.

Això de que quasi em mori em va fer ingressar al psiquiatric per voluntat pròpia i, quan en vaig sortir vaig bloquejar telefons males companyies i tancar- me a casa i no sortir durant 4 anys, per fer net de tot plegat. Era la única manera.

Per això, quan algú de la meva pròpia sang em diu : “no és per treure’t mèrit però, a tu no et va costar tant com a un altre desintoxicar-te perquè no eres una gran consumidora”… Aviam, portava bebent desde els 15 anys i després es van anar afegint altres “droguetes”, però el cas és que, potser a mi 4 cubates o 4 ratlles em feien el mateix o inclús més efecte que a un a altra persona que es begués la licoreria sencera o s’esnifés 4 km de ratlles discontinues. Cadascú té un límit de tolerància diferent, una constitució diferent, i un cos diferent. Per això torno a repetir NOMÉS JO SÉ L’ESFORÇ I LA VOLUNTAT QUE HI VAIG POSAR.

Em van diagnosticar les més bèsties de les malalties mentals, vaig prendre deu mil medicacions exageradament fortes, mica en mica els diagnòstics han anat baixant ( lo seu els ha costat als metges reconèixer que lo meu era més un tema afectiu que psicotic, encara que, en el seu moment agraeixo que m’aplaquessin pq estava “on fire” més revolucionada que el cotxe de l’alonso).

El cas és que ara resulta que només tinc una bipolaritat (que també poso en dubte l’etiqueta, si es té en compte que excentricitat i genialitat no és equivalent a malaltia) sinó mireu a Dalí quin personatge era i ningú el va tatxar de bipolar, sinó de geni. S’ha de mirar de medicar menys i tenir més en compte les capacitats innates de cada individu, però la ciència encara no ha investigat tant. Però bueno, jo seguiré prenent el liti que no em fa cap mal.

Ara puc dir que, després d’aquest procés tant llarg de retrobament personal i de creixement interior, per fi puc dir que sóc jo mateixa, Que em conec a mi mateixa, que no m’arrepenteixo de res del què he fet, que jo no tinc la culpa de res perquè el que em va passar era per arribar a ser on sóc ara, que em perdono, per aprendre i fer- me més forta i més sabia, per saber dir no i fins aquí hem arribat, per estimar-me en les meves rareses i peculiaritats, per ser autèntica i sobretot, per ser FELIÇ.

( pd: dóno les gràcies a les dues personetes que van ser l’incentiu i em van donar la força i la voluntat necessàries per portar a terme la meva lluita. Petites, la tieta us estima).


PROVA SUPERADA
Acrílic sobre tela
60×90 cm.
LILIUM
Oli sobre tela
60×50 cm.
Somnis pintats
Aquarel·la sobre paper Arches.
60 x 40 cm.
ENKI
Aquarel·la sobre paper Arches
50 x 70 cm
Frustració
Aquarel·la sobre paper
40 x 30 cm
Aiguamolls de l’Empordà
Oli sobre tela.
50x70cm
“Maleficient, mistress of evil”
Tècnica mixta sobre paper.
Esclat de primavera
Aquarel.la i marcadors sobre paper Canson Imagine Mix Media
A2
Paisatge saturat
Aquarel·la líquida i retoladors marcadors sobre paper de Canson Imagine
Mix Media
A2
Taure
Mandala amb retoladors sobre cartolina negra
Diva ochentera
Aquarel·la sobre paper Canson Moulin du Roy
A3
Observa
Aquarel·la sobre paper Canson Moulin du Roy
A3
Transició
Aquarel·la líquida i retoladors sobre paper Canson Imagine Mix Media
A2
De cor
Aquarel·la líquida i retoladors sobre paper Canson Imagine Mix Media
A2
Braçalet d’alpaca oxidada
El Palomo de la paz
Aquarel·la líquida i acrílic sobre paper Canson imagine mix media
A2
El vol de l’àliga
Aquarel·la liquida i retoladors sobre paper Canson Imagine Mix Media. Tamany
A2
Safata decorada amb nanses, utilitzant una caixa de fruita
Espelmes amb motlles
Amb cera d’ abella i cera de soja de colors.
Noia i girasols,
Aquarela sobre paper canson
50×40 cm
Braçalets ajustables de fil d’ alumini i arrecades capsules nespresso i braçalets de pedra natural
Sibil.la
Aquarela líquida, rotuladors i pastel sobre paper canson imagine mix media
60×40 cm.
Abducció
Aquarela sobre paper canson moulin du roy
30x31cm.