Aquest és un espai compartit per un grup d’amics d’Osona que tenim un nexe comú: ens trobem en un procés de canvi personal. Compartim experiències i vivències gràcies al fet que assistim regularment a Osonament.

En aquest blog volem compartir amb vosaltres el nostre camí personal, els nostres pensaments, les nostres alegries, activitats, interessos, emocions i també la nostra lluita personal.

Hem dissenyat aquest blog perquè sigui amè i fàcil d’utilitzar. Com veureu, hi ha un apartat on parlem dels nostres hobbies, un altre apartat on anirem publicant entrevistes a persones que ens semblen interessants, un espai per imatges i reflexió i una altra secció dedicada a la salut mental i a les nostres experiències personals.

Esperem que ens vulgueu acompanyar en el nostre camí

Des del mes d’octubre de 2018, aquest blog està gestionat pel grup de Participació Comunitària d’Osonament, una colla de persones amb inquietuds i interessos al voltant de diferents activitats que decidim de manera grupal. Amb aquest nou grup fem un tastet de participacions amb diverses entitats que ens permet conèixer diferents actuacions socials en les que triem la nostra aportació personal.

El grau d’implicació amb les diferents entitats és un dels puntals de la raó de ser del grup, amb la qual cosa anirem coneixent iniciatives que ens donaran l’oportunitat d’encetar camins nous de col·laboració i d’enriquiment personal.

De mica en mica, anirem aportant la nostra contribució personal i grupal i ens adrecem a tots aquells que vulguin compartir amb nosaltres aquest espai del blog.

Gràcies i benvinguts!