Número de racions: 4

Cost del plat: 12,81€ (3,2€/ració)

“BURRITOS” MEXICANS

Ingredients (4 racions):

  • 8 tortes de blat
  • Enciam
  • 1 tomàquet monterosa
  • 1 cogombre
  • 1 pebrot vermell
  • 1 ceba de figueres
  • 3 llaunes de tonyina
  • Sal
  • Oli d’oliva 

Elaboració:

  1. Tallar l’enciam petit, rentar-lo amb abundant aigua.
  2. Rentem el tomàquet, pebrot i cogombre. Ho tallem tot petit.
  3. Pelem la ceba i la piquem petita. La posem en un bol amb aigua amb sal.
  4. Barregem totes les verdures en un bol, hi afegim la tonyina i ho amanim amb oli d’oliva i sal.
  5. Farcits les tortes amb les verdures.

PASTÍS DE FORMATGE

Ingredients (4 racions):

  • 4 ous
  • 350g formatge d’untar Philadephia
  • 1 cullerada sopera de farina
  • 100g de sucre
  • 2 iogurts naturals

Elaboració:

  1. Pre-escalfem el forn 200ºC.
  2. En un bol barregem els ous, la farina i el sucre amb una forquilla.
  3. Afegim el formatge i els iogurts, ho acabem de barrejar amb l’ajuda de la batedora elèctrica.
  4. Ho col·loquem en un motlle amb paper de forn i ho cuinem al forn 50 minuts a 200ºC. Podem untar el motlle amb oli perquè el paper s’enganxi més bé.