Número de racions: 4
Cost del plat: 12,81€ (3,2€/ració)
“BURRITOS” MEXICANS
Ingredients (4 racions):
- 8 tortes de blat
- Enciam
- 1 tomàquet monterosa
- 1 cogombre
- 1 pebrot vermell
- 1 ceba de figueres
- 3 llaunes de tonyina
- Sal
- Oli d’oliva
Elaboració:
- Tallar l’enciam petit, rentar-lo amb abundant aigua.
- Rentem el tomàquet, pebrot i cogombre. Ho tallem tot petit.
- Pelem la ceba i la piquem petita. La posem en un bol amb aigua amb sal.
- Barregem totes les verdures en un bol, hi afegim la tonyina i ho amanim amb oli d’oliva i sal.
- Farcits les tortes amb les verdures.
PASTÍS DE FORMATGE
Ingredients (4 racions):
- 4 ous
- 350g formatge d’untar Philadephia
- 1 cullerada sopera de farina
- 100g de sucre
- 2 iogurts naturals
Elaboració:
- Pre-escalfem el forn 200ºC.
- En un bol barregem els ous, la farina i el sucre amb una forquilla.
- Afegim el formatge i els iogurts, ho acabem de barrejar amb l’ajuda de la batedora elèctrica.
- Ho col·loquem en un motlle amb paper de forn i ho cuinem al forn 50 minuts a 200ºC. Podem untar el motlle amb oli perquè el paper s’enganxi més bé.
Deixa un comentari